Pages

BIODERMA SENSİBİO H2O


BIODERMA SENSİBİO H2O


Herkese merhaba 🙌

Bugün size severek kullandığım desem az olur bayılarak kullandığım bir ürünü anlatacağım..


Bioderma Sensibio H2O  hassas ciltler için  cilt temizleme veya makyaj çıkarıcı olarak kullanılan bu ürün durulama gerektirmeyen özelliği sayesinde beni benden alıyor ve bunun yanında cilt temizliği sonrasında oluşabilecek tahrişide önlemede etkili 👍ve ve butun bu özelliklerine ek hem yüzde hem de göz makyajını çıkartırken rahatlıkla kullanabilirsiniz bir pamuk yardımıyla makyajınızı çkartabilir ya da cildinizi temizlemek için kullanabilirsiniz bütün yüzünüzü temizledikten sonra kurulamanız yeterli..




bu tatlışı eczanelerden çok rahat bir şekilde alabilirsiniz bu benim  ikinci şişem ve bitmek üzere bitince yine alacağım bir ürün sizde benim gibi makyajı çıkartırken üşenenlerdenseniz,tek bi ürün olsun gözümdeki ve yüzümdeki makyajı onunla temizleyim bide durulanmasın diyorsanız bu ürün tam size göre 👍 

DİDEMESOR

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder